Palvelut

Kaivuupalvelu Petteri Lehtonen palvelee monipuolisesti niin Kustavin kesämökkiläisiä kuin vakiasukkaita maanrakennustöissä. Alla muutamia kuvia ja esimerkkejä toteutetuista töistä.

 

Oli kyseessä sitten halli, omakotitalo tai mökki, helpottaa kunnollinen tie perille pääsyä. Olemassa olevan tien peruskunnostus tai tarvittaessa uuden tien rakentaminen sujuvoittaa kulkemista.

 

Mökkien ja muiden rakennusten saneerauksessa tyypillisiä kaivuutöitä ovat salaojitukset, sadevesijärjestelmät sekä jätevesijärjestelmät. Kaivinkonetta kaivataan myös vesijohtojen, paineviemäreiden sekä maakaapelien kaivuussa ja asennuksessa.

 

Uudisrakennusten maanrakennustyöt hoituvat kokonaisuudessaan, myös rakennusten ulkopuolisten kunnallisteknisten töiden vaatimat kaivuutyöt.

 

Tarvittaessa hoituu myös vanhojen rakennusten purkaminen uusien tieltä. Sekä tietysti purkujätteen kuljettaminen pois paikalta.

 

Panostajan pätevyys mahdollistaa myös louhintatyöt eli rakentamisen esteenä olevien kallioiden räjäyttämisen. Ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

 

Maisemointityöt rakennusten ympärillä, pihoilla ja rannoilla. Kaivinkoneella lähtevät myös kannot ja juurakot pois tieltä.

 

Ruoppaukset, paalutukset kaivinkoneella ja muu rantarakentaminen on Kustavissa normaalia kaivinkoneurakointia.

 

Sora, sepeli, murske, hiekka ja multa ovat tavanomaisia maa-aineksia maansiirtotöissä. Tarvittaessa kivet ja vanha maa-aines kuljetetaan pois ja traktori/perävaunu -yhdistelmä pääsee vaikeisiinkin paikkoihin. Tarvittaessa yhteistyökumppanit auttavat kuljetuksissa.

 

Ylläolevien esimerkkien lisäksi myös moni muu työ onnistuu, ota yhteyttä ja kysy!

Muut työt - Kaivuupalvelu Petteri Lehtonen Kustavi